Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Lucija / Kod #136

  Tražim: BRAK, VEZA, LJUBAV, AVANTURA, SEKS

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Anđela / Kod #142

  Tražim: RAZGOVOR, PRIJATELJSTVO, LJUBAV, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Žene za upoznavanje

Žene za upoznavanje

Mnoga poznanstva događaju se u svakodnevnim situacijama,no često iz raznolikih razloga,ta poznanstva ne prerastu u nešto više. Mnoge žene za upoznavanje se zato okreću oglasima za poznanstva kako bi stupile u kontakt s muškarcima koji žele nešto više od puke komunikacije koja ne vodi ničemu. Mnoge ankete pokazale su da većina žena u svijetu tokom života najviše vremena provede na poslu i u svakodnevnim obavezama,što im ne ostavlja previše vremena ni energije za izlaske ,stoga se okreću praktničnijim rješenjima na internetu gdje im je lakše i uzbudljivije upoznati novu osobu.

Gdje mogu upoznati žene za upoznavanje

Uvijek imate mogućnost preko nekog prijatelja ili prijateljice,preko posla ,na izlasku s društvom,gdje je vrlo lako se opustiti uz koju čašicu više i započeti opušten razgovor.Opuštenu i pomalo uzbudljivu komunikaciju možete započeti i na internetu gdje je bezbroj stranica na kojima već mnogi muškarci i žene za upoznavanje razgovaraju i razmjenjuju svoje interese i iskustva.Prilikom razgovora sa ženom za upoznavanje,budite opušteni,nenametljivi –tako ćete joj dati osjećaj da vam se može otvoriti i nakon toga upoznavanje lakše ide.

Da li žena za upoznavanje želi avanturu ili ozbiljnu vezu

Nije tako neobično da se žena u današnje doba osjeća usamljeno i spremna je na poznanstva koja mogu biti dugotrajna ili kratkotrajna,ovisno o osobnim željama. Možete upoznati ženu koja je u braku u kojem se osjeća nepotpuno i želi doživjeti uzbuđenje sa strane i pritom održavati neobaveznu vezu neko vrijeme. Druženje sa zauzetom ženom za upoznavanje vam može biti uzbudljivo neko vrijeme, ovisi i o vašim željama. Dugotrajni odnosi su mogući ako obje osobe žele isto, zato u takav odnos je poželjno da uđete sa otvorenom i iskrenom komunikacijom u kojoj neće biti skrivenih motiva i na taj način ćete izbjeći neugodnosti.Slobodna žena za upoznavanje,s druge strane, može imati veću potrebu za emotivnom povezanošću upravo iz tog razloga što nema nikog stalnog u svom životu koji joj može pružiti osjećaj sigurnosti i pouzdanosti u emotivnom životu.

Žena za upoznavanje želi stabilnog muškarca za poznanstvo

Kakve god bile želje žene za upoznavanje,bilo da traži avanturu ili stabilnu vezu , u svakom slučaju svaka žena hoće upoznati muškarca koji je stabilan i situiran. Takav muškarac ženi za upoznavanje daje osjećaj pouzdanosti jer ostavlja dojam nekoga tko je sposoban stvoriti sebi život kakav želi i nije ovisan o nikome i ničemu. S druge strane,situiran muškarac je automatski privlačan jer zrači energijom alfa muškarca,nekoga tko se zna brinuti o sebi i onima do kojih mu je stalo. Da bi se žena za upoznavanje upustila u nešto više,muškarac koji mora biti privlačan, a privlačnost dolazi upravo kroz opuštenost i samouvjerenost muškarca koji zna što želi.