Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Ela / Kod #117

  Tražim: AVANTURA, VEZA, UPOZNAVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Anđela / Kod #142

  Tražim: RAZGOVOR, PRIJATELJSTVO, LJUBAV, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Diskretni susreti

diskretni susreti

Upoznavanje osobe s kojom biste imali diskretne susrete svakako nije lak zadatak. Kako s nekime dogovoriti da Vaš odnos ne bude javan i da se osoba s kojom želite imati diskretne susrete prilagodi Vašim potrebama? Postoji više načina da upoznate osobu za diskretni susret, to ne mora biti isključivo netko putem oglasnika, u svakodnevnom životu je također moguće upoznati osobu.

Što su to diskretni susreti?

Diskretni susreti su pritajeni i intimni susreti između dvije osobe koje imaju međusobni dogovor kako sa svojom ljubavnom vezom neće izlaziti u javnost. Njihov odnos je isključivo baziran na međusobnim povjerenjem da obje osobe svoje intimne trenutke neće dijeliti s trećim osobama već će njihov odnos biti tajan i poznavat će ga isključivo uzak krug ljudi ili oni sami.

Kako i gdje upoznati nekoga za diskretni susret?

Najlakši način kako stupiti u kontakt s nekime kome ćete reći da tražite osobu za diskretna susrete je svakako putem oglasnika gdje možete “platiti” traženu diskreciju te Vam je ona u tom trenutku zagarantirana. Ali ukoliko se grozite takve vrste diskretnih susreta svakako svoju sreću iskušajte na nekom od internet portala za upoznavanje. U zadnje vrijeme je rubrika za upoznavanje proširena i na one za diskretni susret.  Možda Vam je to teško za predočiti ali sigurno postoji osoba koja je u istoj ili sličnoj situaciji kao što ste i vi te bi voljela upoznati nekoga za diskretne susrete. Osim internet upoznavanja svakako se poslužite taktikom šarma i iskrenosti pri samom početku upoznavanja osobe s kojom biste željeli imati diskretni susret. 

Kako izgledaju diskretni susreti?

Tražite u osobi ono što želite dobiti. Diskretni susreti su tajni i intimni susreti u kojima s osobom s kojom želite imati diskretan odnos provodite vrijeme daleko od očiju javnosti. Najčešće se diskretni susreti vode na način da vrijeme provodite negdje gdje nije velika gužva. Izbjegavajte velika okupljanja gdje biste mogli susresti poznanike, ne izlažite se situacijama u kojima biste neminovno mogli biti povezani s osobom s kojom imate diskretan odnos. Ponekad su auto i hoteli jednina opcija, no ukoliko se Vaš odnos počne graditi, te s osobom želite otići na večeru ili u kino, birajte premijere kada je dvorana prazna ili otiđite na večeru u restoran gdje možete biti u intimnom i  zatvorenom prostoru bez prisustva ostalih gostiju.

Je li moguće da diskretni susreti potraju?

Kada gradite odnos zasnivan na diskrecijom svakako je bitno biti dosljedan u početnom naumu. Imati odnos s  nekime isti kao i u početku upoznavanja svakako nije moguće jer se s vremenom upoznajete s osobom i stvarate zajedničke uspomene te gradite zajednički odnos. Ukoliko je Vama diskrecija bitna u svakom trenutku, na vama je  da svoje potrebe otvoreno komunicirate. Kao i u bilo kojoj drugoj životnoj situaciji morate biti spremni na gubitak ukoliko se osoba s kojom imate diskretne susrete zaljubi i više nema razumijevanja za Vašim potrebama za diskrecijom. U tom trenutku vjerojatno će te morati prevagnuti možete li biti malo slobodniji ili će te se držati početnog zahtjeva da Vaš odnos bude održavan isključivo kao  diskretni susreti.

Ukratko, diskrecija je škakljiva tema u kojoj je potrebno imati puno znanja kako bi se Vaš odnos temeljen na diskretnim susretima održao. Upoznate li nekoga putem oglasnika svakako i platite li diskreciju, ona će svakako biti zagarantirana. No ukoliko to nije opcija za Vas i želite stvoriti vezu u kojoj ćete pristupati na način da s nekime dijelite diskretne susrete i trenutke onda je pred Vama dug put prema neočekivanom ishodu… Sretno!