Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Lucija / Kod #136

  Tražim: BRAK, VEZA, LJUBAV, AVANTURA, SEKS

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Anđela / Kod #142

  Tražim: RAZGOVOR, PRIJATELJSTVO, LJUBAV, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Žene traže ljubavnika

Žene traže ljubavnika

Koliko god bio idealan na papiru, brak sa sobom donosi i mnoge izazove. Partneri će se često naći pred novim iskustvima, a uključivanje dodatne osobe u intiman odnos čest je slučaj. Premda tabu u današnjem društvu, mnogi bračni supružnici zapravo i dalje imaju iskustva u intimnim odnosima s drugima. Žene traže ljubavnika na brojne načine, a često i u dogovoru s partnerom.

Žene traže ljubavnika u dogovoru s bračnim partnerom

Popularan pojam iz 90ih – swing i danas postoji kao tabu tema, no vrlo je učestali fenomen kod dugoročnih parova. Žene traže ljubavnika u dogovoru sa svojim mužem, a često je muž i prisutan u biranju trećeg partnera. Ponekad je to rezultat čiste potrage da se začine intimni odnosi u braku, a isto tako žene traže ljubavnika kako bi nahranile pojedine fetiše. Ljudi su svjesni svoje seksualne prirode i u takvim se odnosima mnogi parovi ponovo probude u intimnom smislu.

Žene traže ljubavnika putem internetskih oglasa

Mnoge žene koje traže ljubavnika rade to bez znanja svog partnera. Posebno su tu istaknuti internetski oglasi gdje žene željne ljubavnika opišu jasno što žele. Muškarci često ni ne znaju da je žena iza oglasa udata, no često ih ni nije briga. U današnjem digitalnog društvu vrlo je lako doći do željene osobe putem interneta, a na to nisu imuni ni muškarci ni žene. Žene koje traže ljubavnika ipak bolje prolaze po statistikama stoga ne postoji razlog zašto traženje ljubavnika preko interneta bi bila loša opcija.

Ako žene traže ljubavnika znači li to da u braku nešto ne funkcionira?

Žene traže ljubavnika, kao što smo već napomenuli, ne isključivo bez saznanja bračnog partnera. Ukoliko osjećate da vam nešto fali, nije na odmet povjeriti se bračnom supružniku. Nikada ne znate, možda je i on u situaciji da bi htio nešto tako probati, ali nema vam hrabrosti reći. U braku uz povjerenje svakakvi eksperimenti su mogući, a ako ništa drugo, uz povjerenje i iskrenost mogla bi vas dočekati nova luda avantura zajedno s vašim mužem ili bez njega.

Može li traženje ljubavnika rezultirati raskidom braka?

Ukoliko žena shvati da u braku nešto ne funkcionira, traženje treće osobe može biti samo jedan od faktora propadanja braka. Žene traže ljubavnika kako bi začinili brak, a ako to dovede do raskida braka, pravi razlog se vjerojatno nalazi u periodu prije traženja treće osobe. Treba dobro razmotriti razloge braka u kojemu nešto ne funkcionira, a tek onda upirati prstom. Žene traže ljubavnika u svakakvim situacijama, nekad u dogovoru s partnerom, nekad bez njegovog znanja. Ipak, ljubavnici će biti tražena roba sve dok je i žena u potrazi za nečim novim.