Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Lucija / Kod #136

  Tražim: BRAK, VEZA, LJUBAV, AVANTURA, SEKS

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Anđela / Kod #142

  Tražim: RAZGOVOR, PRIJATELJSTVO, LJUBAV, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Upoznavanje Rovinj

Upoznavanje Rovinj

Prije par godina, frendovi su me naveli na odemo ljetovati u Rovinj. Nisam originalno bio za, htio sam obići neka ista mjesta to ljeto, no rekoh dat ću šansu i Rovinju. To ljeto jedino što sam znao je da su u Rovinju žene najljepše. Ne znam jeli mi se više sviđaju Talijanke ili ove naše, a bome Srpkinje me isto strašno pale. Ovaj tekst „Upoznavanje Rovinj“ zato pišem da bih vam dao dobar pregled kako to funkcionira. Upoznao sam i Talijanku, i Hrvaticu i Srpkinju. Pa krenimo redom:

Upoznavanje Rovinj – Talijanka

Čim smo došli u Rovinj, frendovi su uglavnom spominjali žene. Iako je većina u nekim vezama, priče o curama pobudile su u meni želju da isprobam na internetu naći neku i za sebe. Guglo sam „Upoznavanje Rovinj“ već prvi dan kad sam došao, a na moj oglas javila se neka Talijanka već idući dan. Rekao sam dečkima da me tu večer nema i zaputio se upoznati svoju malu parlaninu. Mala je pričala tečno i hrvatski i talijanski, ali kad mi je počela malo parlati, ljudi moji odmah sam pao. Pomoglo je i to što je cura izgledala ko avion. Na moju žalost, mala je išla na vlastito ljetovanje u Španjolsku već isti vikend pa smo proveli samo par dana skupa. Ako nešto mogu reći to je da Talijanke stvarno znaju ugoditi frajeru u krevetu.

Upoznavanje Rovinj – Hrvatica

Nakon što je Talijanka otputovala, a ja proveo malo vremena s dečkima, među društvom se našla i jedna naša cura. Za razliku od Talijanke, naša mala je bila čak zgodnija, a uočila je da ju mjerkam pa smo se brzo našli u klinču. Premda naša veza nije bila veza, već čisti seks, postojala je neka dobra vibra, a njen istrijanski naglasak lako me privukao. Upoznavanje Rovinj a ona mi je priuštila, ali sve je to bilo nekako poluprijateljski. U svakom slučaju, Hrvatice Istrijanke od mene imaju čistu peticu!

Upoznavanje Rovinj – Srpkinja

Upoznavanje Rovinj ponovo se našlo u mom google historyu pred kraj ljeta. Ovog puta javila mi se atraktivna Srpkinja s ajmo reći, najvećim atributima koje sam u Istri vidio. Em sise, em guza, ma pun pogodak. Kako je bilo ljeto, a ja u punom naponu snage, odlučio sam ju izvesti van. Iako sam se borio s time da joj ne gledam u sise pola večere, dodatno me očarala sa srpskim. Premda već dugo živi kod nas, stari joj je fetivi Srbin pa se nešto toga zadržalo i kod nje. Upoznavanje Rovinj donijelo je treću sreću. Ostatak ljeta proveo sam s njom, a osim dobrog sexa mogu reći da je cura vrlo radišna. Vodi turistički posao u sezoni, a ostatak godine radi u menadžmentu.

Sve u svemu, o Istri samo najbolje, bilo da je Talijanka, Hrvatica ili Srpkinja, ja više ne biram. Rovinj je grad za pronaći dobru malu!