Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Maja / Kod #04

  Tražim: LJUBAV, SEKS, AVANTURA, POVREMENE VEZE, POZNANSTVA, BRAK

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Liliana / Kod #69

  Tražim: LJUBAV, VEZA, NAPALJIVANJE, RAZMJENA SLIKA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Upoznavanje preko interneta

Upoznavanje preko interneta

Suvremeno doba je našem društvu donijelo mnogo toga – brzi način života, raznolike poslove koji se mogu raditi od kuće putem interneta,kupovinu od hrane preko odjeće do namještaja putem interneta, rezervacije ljetovanja/zimovanja putem interneta, doslovno jednim klikom možete otići u bilo koji dio svijeta i vidjeti što se događa na drugom kontinentu gdje nikada u životu niste bili , a zahvaljujući internetu i ne morate nikuda niti otići ,osim ako trebate,morate ili želite. Jednako tako je i sa vašim društvenim životom – imate mogućnost birati koga ćete upoznati i gdje ćete upoznati.

Naravno, u svakodnevnom životu ste primorani, što kroz posao,obitelj ili općenito vašu okolinu ,komunicirati i provoditi vrijeme s osobama koje vam nužno ne moraju odgovarati, no kurtoazije radi , pristojno ćete održavati odnose sa vašim poslovnim kolegama ili članovima obitelji . To se od vas jednostavno tako očekuje .No, zato u virtualnom svijetu,gdje možete vrlo jednostavno upoznati osobu preko interneta, vrijede vaša pravila.

Kako upoznati nekoga preko interneta

Vrlo je jednostavno upoznati osobu preko interneta, postoje mnoge stranice za upoznavanje preko interneta te jednako tako bezbroj aplikacija koje vam nude istu mogućnost. Važno je da znate što zapravo želite –tražite li jednostavno nekoga s kime ćete moći razgovarati o glazbi,filmovima, umjetnosti, možda prodiskutirati o nekim svakodnevnim temama za koje vaši bližnji baš i nisu nešto raspoloženi? Mogućnosti je bezbroj u upoznavanju preko interneta, baš zato što vi možete točno odrediti s kime želite komunicirati,a s kime ne. Vi možete odrediti koji su vaši interesi, koje su vaše potrebe i svaka stranica za upoznavanje preko interneta će vas povezati s osobama koje imaju iste interese kao i vi. Kada se povežete s vama sličnim osobama, jednostavno možete započeti komunikaciju i uživati u zajedničkim temama do mile volje.

Da li je upoznavanje preko interneta sigurno

Naravno, današnje moderne stranice za upoznavanje preko interneta imaju svoj sigurnosni sistem u kojemu svaku osobu koja vam stvara neugodnosti ,možete vrlo jednostavno blokirati te prijaviti i takva osoba neće više niti vama niti ikome drugome moći stvarati neugodnosti. Vi birate s kime ćete i kada komunicirati preko interneta , te koliko vremena želite provesti s nekime u razgovoru i da li želite da vaše poznanstvo preko interneta bude i osobno uživo.

To je prava čar upoznavanja preko interneta- da vi sami birate sve i da vam nitko ne može ništa određivati.

Može li se upoznavanje preko interneta dovesti do prijateljstva ili ljubavne veze

Kao i u svakodnevnom životu, tako i kod upoznavanja preko interneta, sve ovisi o nama što želimo, jesmo li u takvoj fazi života gdje želimo samo prijateljski odnos ili možda imamo potrebu s nekime biti intimniji. Kada komuniciramo s nekime preko interneta ,lakše je odmah naglasiti koje su naše osobne želje ,ne morate biti u svakodnevnom kontaktu s osobom koju ste upoznali preko interneta ,a opet- ako to zaista želite i pronašli ste osobu s kojom vam je ugodno komunicirati, možete!

Mnogi  prezaposleni ljudi koji nemaju vremena za spojeve naslijepo i beskrajne kave po kafićima koje ne vode nikuda, koriste mnoge stranice za upoznavanje preko interneta baš kako bi si olakšali pronalazak partnera/ice.