Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Anđela / Kod #142

  Tražim: RAZGOVOR, PRIJATELJSTVO, LJUBAV, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Lili / Kod #128

  Tražim: SEKS, MASAŽA, AVANTURA, ISTRAŽIVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Upoznavanje Osijek

Upoznavanje Osijek

Prije par mjeseci ispitali smo 50 žena da nam poredaju muškarce u Hrvatskoj od najboljih prema najmanje dobrima. Anketa nije bila neka službena, nas par frajera ispitalo je to žene djelomice zbog posla, ali i zbog osobnog interesa. Među 50 žena koje smo ispitali u našem poslovnom kompleksu, čak 75% njih na prvo mjesto stavilo je Slavonce. Osijek, kao najveći slavonski grad ima mnogo potencijala za upoznavanje. Upoznavanje Osijek stoga bi trebalo biti svima prioritet. Žene šaljemo u Osijek pa neka se usreće. Evo par razloga zbog čeka bi upoznavanje Osijek i upoznavanje u Osijeku bio vrlo lukrativan projekt:

Upoznavanje Osijek – Osječani imaju najbolji naglasak

Među razlozima zašto su Slavonci i Osječani najbolji muškarci, većina žena je reklo da najviše voli taj ugodni naglasak. Stoga ako si Slavonac i tražiš ženu, pojačaj malo taj svoj naglasak i da vidiš rezultate. Žene vele da više vole kad muškarac ima nekakvu intonaciju u svom govoru nego kad se samo jednostavno dere. Upoznavanje Osijek kao mjesto gdje žene vole dobar glas muškaraca!

Upoznavanje Osijek – Osječani su marljivi

Drugi najčešći komentar na Osječane dobili smo o njihovoj marljivosti. Opće poznata činjenica u našoj zemlji jest da su Slavonci najradišniji Hrvati. Zato hajmo Osječani, ionako puno radite, a sad malo predahnite i nađite koju malu kojoj možete pričati o tome koliko ste se naradili danas. Neka vam složi neko jelo, budite siti, a iza toga bi mogla past i neka dobra zabava u spavaćoj sobi (ako vam je ostalo energije, naravno). Upoznavanje Osijek kao mjesto gdje žene vole marljive frajere.

Upoznavanje Osijek – Osječani kao odgovorni muškarci

Za upoznavanje u Osijeku iz ovih razloga vidimo da ima potencijala. Osječani prema našem istraživanju ne bi trebali imati puno problema pronaći ženu. Em što lijepo pričaju, em što puno rade, a bome i glase kao odgovorni muškarci. Jedna žena nam je rekla da je kroz svoj život upoznala puno muškaraca (nemoj mislit da je sad neka laka u pitanju, ova je imala najviše godina), ali da je kroz upoznavanje Osijek a upoznala i strašno puno muškaraca koji brinu o svojim obiteljima, imaju stabilan život. Htjela je reći i stabilan posao, ali onda malo zastala i prokomentirala kako u Osijeku tako bajna situacija ipak nije. Ipak, ostale žene također su rekle da im se Osječani čine kao malo tvrđi muškarci, kao muškarci koji su u životu puno toga prošli pa da je iz tih situacija izraslo mnogo pravih frajera koji su odgovorni prema svojim obvezama i stoga su ih stavile na prvo mjesto.

Hvala svima na anketi, čim napravimo novu imat ćete perspektivu i s muškog gledišta.