Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Lucija / Kod #136

  Tražim: BRAK, VEZA, LJUBAV, AVANTURA, SEKS

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Anđela / Kod #142

  Tražim: RAZGOVOR, PRIJATELJSTVO, LJUBAV, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Upoznavanje Istra

Upoznavanje Istra

Bio to Rovinj, Pula ili Poreč, bio to Hrvat, Bosanka, Srpkinja ili Talijan, Istra je dom za sve. Tko može odoljeti tom specifičnom naglasku i opuštenom načinu života. Naši Istrijani posebni su ljudi, a traženje ljubavi tamo logična je odluka. Ukoliko si jedan od onih koji baš padaju na Istijanke ili si cura koja obožava pristoje Istrijane na pravom si mjestu. Upoznavanje Istra je doživjela više puta nego što se može nabrojati, a svakakve priče došle su i do nas. Evo par priča kako to obično izgleda:

Upoznavanje Istra – lokalni dečko pronašao novčanik u Zagrebu i završio u Puli

 1. godine, dečko je nakon provoda u klubu u Zagrebu naišao na izgubljeni novčanik. Unutra je našao dokumente, nešto malo novaca, ali i račun dostave na kućnu adresu djevojke koja je novčanik izgubila. Pronašao ju je na internetu očekujući da će joj novčanik vratiti odmah sljedeći dan, no ispalo je da je djevojka odmah otišla natrag u Istru. Upoznavanje Istra bio je njegov cilj u tom trenutku. Kupio je kartu do grada gdje je živjela djevojka, a nakon što ju je vidio na društvenim mrežama odmah je pao na nju. Novčanik joj je vratio osobnu, otišli su na kavu, a 4 godine kasnije ušli su u brak i sad čekaju dijete.

Upoznavanje Istra – strankinja upoznala lokalnog Istrijana i ovdje odlučila nastaviti život

Nakon što je Amerikanka došla u Rovinj, spletom okolnosti upoznala je dečka iz okolnog mjesta. Premda je njegov engleski bio aljkav, njihov odnos bio je romantičan i strastven punih 4 tjedna što je boravila u Hrvatskoj. Nakon što se vratila u SAD, nastavila je kontakt s dečkom, a kroz godinu dana odlučila preseliti ovdje. Ovakvo upoznavanje Istra je nagradila brakom, a danas žive u Rovinju.

Upoznavanje Istra – stranci se preko interneta našli i upoznali u Istri

Jedan Rumunj i jedna Španjolka dugo su se dopisivali preko interneta. Prošlo ljeto odlučili su se napokon upoznati, no kako se nisu mogli odlučiti tko će kome, odluka je pala da se vide na ATP turniru u Umagu, pošto su oboje rekreativni sportaši. Internetsko upoznavanje Istra je doživjela za vrijeme turnira, a par danas živi skupa u Španjolskoj. Premda nisu ostali u Istri, upoznavanje Istra i Istre najveća im je zajednička uspomena, a par je javio da i sljedeće ljeto planiraju ljetovati kod nas.

Ovakve priče samo su neke koje su dospjele do nas. Za sreću je potreban trud, a ako se i vaš trud isplatio, možda će i o vama pričati portali negdje. U svakom slučaju, Istra spaja ljude, a na vama je da samo dođete i okušate svoju sreću.