Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Marta / Kod #53

  Tražim: FETIŠ, SEKS, AVANTURA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Alisa / Kod #106

  Tražim: RAZGOVORI, UPOZNAVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Tražim muškarca za brak

Tražim muškarca za brak

U potrazi za idealnim muškarcem mnoge žene očekuju previše, dok neke druge očekuju premalo. U braku je najbitnije međusobno poštivanje i iskrenost, a kad nađete onog pravog, brak će biti najbolji projekt kojeg ste započeli. U traženju onog pravog bitno je dobro razmotriti može li se određeni kandidat snaći u bračnom životu. „Tražim muškarca za brak“ – rečenica je kojom ćete privući mnoge muškarce, no na vama je zaključiti s kojim vam se isplati, a s kojim možda bolje da ostanete na drugoj razini.

Tražim muškarca za brak – treba mi zreo muškarac.

Ukoliko ste spremni ući u kvalitetan i dugoročan odnos s muškarcem, potrebno je uvjeriti se jel li vaš muškarac dovoljno zreo da shvati značenje takvog odnosa. Muškarci obično žive život bezbrižniji od žena pa zato i sporije odrastaju. Uvjerite se zna li vaš muškarac temelje bračnih zavjeta i je li spreman vezat se za jednu osobu do kraja života. Kada mu kažete: „Tražim muškarca za brak, a ne za kratku vezu“ objasnite mu da to znači da želite s njim započeti jedan projekt gdje sve što radite za svoju budućnost radite i za njega. Samo muškarac kojemu je to jasno i koji ima slični pogled na takve stvari kao i vi može biti vaš budući muž.

Tražim muškarca za brak – treba mi stabilan muškarac.

Muškarac koji je sklon alkoholu ili drogi teško će biti dobar kandidat za vašeg muža. Ovisnosti dovode do depresije, lošeg socijalnog statusa, a može ugroziti i nečije zdravlje. Tražiti muškarca za brak, a baviti se budalom koja se ne može odviknuti od kocke je gubljenje vremena. Dajte sebi za pravo da budete s muškarcem koji ima stabilan posao i nije sklon ovisnostima. Ako tražim muškarca za brak, tražim onog muškarca koji neće pokleknuti pred običnim ovisnostima. Ne možete u braku o svemu računa voditi samo vi. Muškarac koji je spreman za brak mora imati sređen život, bilo da se radi o stabilnom poslu ili o stabilnom mentalnom stanju.

Tražim muškarca za brak – treba mi vjeran muškarac

Kao što smo već rekli, muškarci svijet shvaćaju malo olako u usporedbi sa ženama. Dok je ženi često vjernost na prvom mjestu u intimnim odnosima, muškarci su skloniji glumiti nezrele budale kojima jedna prevara ne predstavlja problem. Ako tražim muškarca za brak, onda ne tražim prevaranta ili muškarca koji poklekne pred niskim strastima. Kako vrijedi za drogu tako vrijedi i za seks. Muškarcu treba objasniti zašto je varanje direktno narušavanje povjerenja u vezi i zašto vama puno znači. Ukoliko smatrate da je muškarac sklon prevari, ozbiljno razmislite jeli to muškarac s kojim biste sklapali brak.

Tražim muškarca za brak! Ne tražim nezrelog dečka, nestabilnog klipana ili razvratnika. Muškarac za brak mora sadržavati neku dozu zrelosti kako bi bio adekvatan kandidat. Ne odustajte od svojih uvjerenja i upustite se u bračne vode tek kad nađete onog pravog.