Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Lucija / Kod #136

  Tražim: BRAK, VEZA, LJUBAV, AVANTURA, SEKS

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Ela / Kod #117

  Tražim: AVANTURA, VEZA, UPOZNAVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Sugar baby Hrvatska

Sugar baby Hrvatska

U svijetu je to nešto poznatiji pojam,kod nas su sugar babies poznatiji pod pojmom sponzoruše.Kada bi se htjelo malo bolje razumijeti pojam, onda bi shvatili da je biti sugar baby nešto daleko konkretnije i ako se tome pristupi otvorenog uma,moguće i dugotrajnije.Sve ovisi o tome što želite i što želi netko tko vam želi biti sugar daddy, da se razumijemo,ima i muškaraca koji krivo shvaćaju ovu igru.Ovdje se radi o odnosu koji je vrlo ekskluzivan,poseban i drugačiji od svih – u ovaj odnos ulazite dobrovoljno pod svojim uvjetima i po dogovoru koji vam oboma mora odgovorati. Bitno je da oboje pronalazite zadovoljstvo u svome dogovoru,nema tu emotivnih ucjena,suza i razočarenja ako oboje jasno kažete što hoćete i nećete, to možda nije za svakoga ali oni koji razumiju poantu i žele biti hrvatski sugar baby,itekako to i mogu.

Što sugar baby želi i postoji li u Hrvatskoj

Sugar baby bi u prijevodu na hrvatski bila slatkica za nekog imućnijeg poslovnog čovjek koji može i ne mora biti u braku,ali svakako želi društvo mlade,zgodne djevojke ili možda mladog i zgodnog mladića, ali ne samo na tu večer već na dulje vrijeme i da pritom zauzvrat ta ista slatkica ili slatkiš dobiva poklone po svojoj želji od svog partnera.Možda ste se razočarali u dosadašnjim vezama i shvatili ste da većina vaših partnera ili partnerica vam također uzimaju energiju,vrijeme,osjećaje i uvjere vas kako ne mogu živjeti bez vas i vi ste im cijeli svijet- ostanete godinama u vezi i nakon 3,4,5 godina i tko zna koliko još, ostavljeni ste uz komentar kako to nije to i vi ipak niste tako posebni kako su cijelo vrijeme prvo mislili. I što vam ostane? Slomljeno srce i dugovi koje ste nagomilali kako bi usrećili ljubav života koja vas je nogirala.To je ,nažalost,prošlost svake hrvatske sugar baby i nije ograničeno samo na Hrvatsku. Što bi željeli nakon toga?Nekoga tko će vas malo razmaziti za početak,ponašati se prema vama kako ste se vi ponašali prema svima dosada- s poštovanjem,pažnjom,voditi vas na putovanja,ispuniti svaku vašu želju i financijski vas zbrinuti.Za promjenu možete malo vi uživati bez razmišljanja,ugodno se provoditi i dati svoje društvo na raspologanju nekome tko to poštuje,cijeni i spreman je uzvratiti pažnjom. To je ono što svaka hrvatska sugar baby želi,samo treba muškarca koji je to spreman i ostvariti.

Sugar baby i diskrecija

Ako ste spremni biti otvoreni u razgovoru,onda je diskrecija nešto o čemu sigurno možete porazgovarati sa svojom hrvatskom sugar baby.Vaša slatkica vam sigurno može jamčiti diskreciju ako vi to želite,na kraju krajeva,oboje želite odnos u kojem se pravila odmah znaju i nema skrivenih namjera.

Da li je moguće druženje na duge staze s sugar baby

Ako zaista želite sebi zasladiti život na duže staze i želite uživati u društvu mlađe djevojke ili muškarca,svakako to onda i možete,bitno je da znate koje su vaše mogućnosti.Nemojte obećavati ništa što vi ne možete zaista i ostvariti, sugar babies ne vole lažnja obećanja jednako kao što ih ni vi ne volite, ali ugodno druženje na duže vrijeme svi vole.