Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Marta / Kod #53

  Tražim: FETIŠ, SEKS, AVANTURA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Alisa / Kod #106

  Tražim: RAZGOVORI, UPOZNAVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Rastavljene žene za vezu

Rastavljene žene za vezu

„Dok nas smrt ne rastavi“ – ovako glase bračni zavjeti koji se svaki dan izgovaraju na raznim mjestima na Zemlji. Ipak, današnje doba je doba emancipacije žena, što je direktno ugrozilo klasičan poredak u obitelji, a prodrmalo brakove. U današnje vrijeme sve više brakova rezultira rastavom. Rastavljeni bračni supružnici često posegnu za metodama traženja novih veza. Isto tako, rastavljene žene za vezu su spremne češće nego što to nisu.

Jesu li rastavljene žene za vezu spremne upustiti se u nove odnose?

Često rastavljenim ženama se pripisuju osobnosti da nisu za vezu, stavljaju im se različite negativne etikete: da nisu bile dobre žene, da su raspuštenice ili da su krive za propast braka. Takva razmišljanja i pretpostavke nisu zdrava za društvo, a rastavljene žene za vezu mogu itekako biti spremne za ponovni ulazak u odnose. Takve žene možda nisu našle sreću u prijašnjem braku, možda su izgubile povjerenje u muža, a možda se dogodila neka sasvim specifična priča koja nikome ne bi pala na pamet. Zaključak stoji da rastavljene žene za vezu mogu uvijek biti spremne, a sve predrasude koje društvo ima na kraju dana samo su predrasude, a ne činjenice.

Rastavljene žene za vezu ili neudate žene za vezu?

Ako ste ozbiljan muškarac u potrazi za ozbiljnim odnosom postavlja se pitanje trebate li tražiti ženu bez bračnog iskustva ili rastavljene žene za vezu? Odgovor leži u tome što vi očekujete od vaše buduće supružnice! Ukoliko ste muškarac koji je i sam prošao mnogo toga u životu; mnogo veza, razočaranja i slično, pitajte se treba li vam netko koga trebate učiti raznim stvarima i situacijama koje se događaju u braku ili se želite naći u vezi s možda nekom rastavljenom ženom koja je također prošla neke stvari u braku i po tom pitanju je iskusna. Možda je pametnije pokušati graditi neki odnos s osobom koja je došla do sličnih zaključaka po pitanju bračnih odnosa kao i vi.

Jesu li rastavljene žene za vezu samo iz očaja?

Naravno da postoje žene koje u vezi samo traže spas od samoće. Na to nisu imune ni mlade neudate djevojke kao ni rastavljene žene za vezu. Ipak, splet okolnosti ostavit će čak i jake, mentalno zrele žene u situaciji da ponovo traže bračnog supružnika. Veze iz očaja i veze kao bijeg od samoće mogu rezultirati lošim završetkom, no dobro se uvjerite jeste li naletjeli baš na takvu ili donosite zaključke bazirajući se na vaša osobna prošla iskustva. Ljudi su različiti, a rastavljene žene za vezu mogu biti spremne, a ne za vezom težiti iz očaja. Promislite o njihovim situacijama i donesite zdrav zaključak. Znajte, rastavljenih za vezu ima, na vama je da ih pronađete.