Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Lucija / Kod #136

  Tražim: BRAK, VEZA, LJUBAV, AVANTURA, SEKS

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Ela / Kod #117

  Tražim: AVANTURA, VEZA, UPOZNAVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Par traži njega

Par traži njega

Današnji parovi rade svašta. Neki putuju skupa, neki provode vrijeme doma, neki imaju djecu, drugi rade skupa na nekom projektu. Ono o čemu se ne priča puno jest da parovi traže treću osobu za intimne odnose dosta često. U javnosti se o tome neće puno čuti, no kad par traži njega za dodatan začin u krevetu, mnogi bi se u tome pronašli. Ipak, nećete ići po ulici i pitati muškarce žele li s vama imati odnos.

Par traži njega – ispitivanje terena

Ako ste žena u dugom braku i maštate o tome da pored muža vas dočeka još neki frajer u krevetu, niste baš nekakva iznimka. Svatko nakon dugog bračnog iskustva bi htio nešto novo, začiniti svoj brak na poseban način. Ako ste dovoljno prisni s mužem (a zašto ne biste bili) da mu kažete da imate ovakvu ideju, moguće da ćete naletjeti na reakciju s oba spektra odgovora. Neki muškarci možda nisu spremni za eksperimente, dok se drugima ideja „par traži njega“ čini vrlo zanimljivim. U svakom slučaju, prvi korak je doći do sporazuma sa dečkom/djevojkom ili mužem/ženom. To je ujedno i najbitniji korak jer ako ste na sličnoj valnoj duljini, opcije su beskrajne.

Par traži njega – pronalaženje kandidata

Recimo da ste se dogovorili s mužem da ćete poznati još nekog mladom, zgodnog lika u spavaću sobu. Kako ga pronaći? Napravite internetski oglas u kojem opisujete što želite. Par traži njega. Objasnite internetskom puku što biste htjeli. Naravno, nije nužno odmah na internetu pisati kakve potencijalne gadarije imate na umu, ali svakako u svom profilu dajte do znanja želite li samo ugodno druženje u troje ili vaše ideje nadilaze konvencionalne skupove u troje. „Par traži njega za druženje u troje“ – ovo zvuči sasvim bezazleno; „Par traži njega za razne igrice u krevetu“ znači nešto drugo. U svakom slučaju, ideja je vani. Stavite sliku sebe i partnera/partnerice da ljudi imaju ideju u šta se upuštaju. Tada je ostao samo onaj slatki dio

Par traži njega – biranje sretnika

Kada vam se javi više muškaraca vezano za vaš oglas, bitno je malo ga upoznati. Ispipajte teren. Može li ova osoba biti dobar kandidat za ono što očekujete? Ispitajte ga. Nemojte biti presuptilni u dopisivanju, bitno je da čovjek zna želite li samo da vaš muž gleda dok se trošite s novim dečkom ili želite kompletnu 1 na 1 na 1 akciju. Nađite kandidata koji odgovara svim vašim uvjetima. Nakon što ste pronašli njega, dogovorite susret. Ukoliko ste sve dobro prošli s vašim novim začinom, sastanak bi trebao proći dobro. Par traži njega projekt je tada uspješno završen. Na kraju, najbitnije je da uživate, stoga pamet u glavu i sretno u potrazi.