Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Ela / Kod #117

  Tražim: AVANTURA, VEZA, UPOZNAVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Anđela / Kod #142

  Tražim: RAZGOVOR, PRIJATELJSTVO, LJUBAV, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Osobni kontakti

Osobni kontakti

Pri spomenu izraza “osobni kontakt“, većina automatski podrazumjeva da se to isključivo odnosi na intimne kontakte s drugim osobama,zaboravljajući da osobni kontakti podrazmjevaju daleko više i da je priroda međuljudskih odnosa daleko kompleksnija .Mi sami nismo niti svjesni kako osobne kontakte stvaramo od najranijeg djetinjstva –prvo kroz odnos s roditeljima , na čijim temeljima gradimo gotove sve ostale osobne kontakte kroz život i posao.

Jasno, nisu svi osobni kontakti u našemu životu nužno bliski,emotivni ili intimni – neki odnosi i kontakti,naročito u poslu su više manje površni i sa takvim osobnim kontaktima održavamo pristojnu komunikaciju koja nekada samo to i ostane a nekada se možda i produbi. Kroz prijateljske odnose u našem životu se nekada iznenadimo- neka bliska prijateljstva ,gdje smo spremni dati ruku u vatru da su vječna,jednostavno ne potraju i dođemo do točke razilaženja. Neki drugi ljudi,na koje uopće ne računamo,postanu nam bliskiji prijatelji nego oni koje poznajemo cijeli život. To samo dokazuje da nikada ne znate gdje vas čeka neko ugodno iznenađenje i da u životu treba biti spreman prigrliti svaku avanturu koja nam se pruži.

Mogu li se osobni kontakti stvoriti na internetu

Možda će vam to zvučati pomalo neobično, ali kako možete upoznati nove ljude na poslu,na kavi,u dućanu,na koncertu,itd.,tako jednako nove osobe možete upoznati na internetu. Osobni kontakti su svugdje oko nas ,no nekada jednostavno oko sebe nemate osobu s kojom dijelite nešto zajedničko što bi bilo malo konkretnije,što bi vaš kontakt s tom osobom učinilo nekako osobnije. Naprimjer, vi  radite cijeli dan i na poslu imate osobe s kojima imate korektan i dobar odnos,ali to nije to. Dođete kod kuće i možda ste u braku koji se nekako ustalio, ili ste živite sami –i što da radite? Nemate energije sad još se spremati ići nekuda van, vaši prijatelji su u nekim svojim životnim situacijama i za vas trenutno nema osobnih kontakata koji bi vam bili ugodni i s kojima možete podijeliti neke stvari. Praktično je zato malo pogledati po internetu što se nudi, mogućnosti je bezbroj a vi samo trebate znati što želite.Dajte si vremena, razmislite što želite od osobnih kontakata koje možete stvoriti za sebe.

Mogu li osobni kontakti biti kvalitetni

O kvaliteti osobnih kontakata ovisi mnogo toga-kakva nam je komunikacija s nekim osobama,koliko mi želimo s nekim ljudima imati dobar odnos.Ne komunicirate sa svima jednako i ne jednako blisko,a za neke osobne kontake nema potrebe da budemo nešto naročito bliski. Za one osobe koje su nam iz bilo kojeg razloga bitne u životu, poželjno je potruditi se ostvariti što otvoreniju i ugodniju komunikaciju.

Postoji li više vrsta osobnih kontakata

Naravno, s nekima smo bliskiji, s nekima se osjećamo ugodnije,a neke osobe nam jednostavno nikad ne postanu bliske,ma koliko god se trudili.Postoje osobe s kojima svjesno stupimo u intimniji osobni kontakt i koji se razvije u diskretniji osobni odnos, to su osobe koje čuvamo samo za sebe i s kojima dijelimo drukčiji osobni kontakt koji nam pruža određeno zadovoljstvo i zbog kojeg se mi osjećamo ugodnije.