Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Ela / Kod #117

  Tražim: AVANTURA, VEZA, UPOZNAVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Anđela / Kod #142

  Tražim: RAZGOVOR, PRIJATELJSTVO, LJUBAV, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Ona traži nju

Ona traži nju

Žene se uvijek nazivalo nježnijim spolom. Nježnost kod žena toliko je zarazna i privlačna, nije ni čudo da ni same žene nisu imune na to. Današnje vrijeme je vrijeme seksualnih sloboda pa je lijepo vidjeti vrlo prisne odnose među dvjema ženama. Ako žena traži ženu, odnosno ona traži nju pojavljuju se aspekti veze koje se ne vide kod ostalih parova.

Ona traži nju – žensko prijateljstvo koje prelazi u ljubav

Kada su dvije žene u pitanju, mogućnosti su beskrajne. Dvije žene sasvim dobro mogu razumjeti jedna drugu. Aspekt muškarca koji ne razumije svakodnevne probleme kroz koje žena prolazi sada je eliminiran. Zamislite živjeti s osobom koja shvaća vaše promjene raspoloženja, vašu neopisivu strast prema toj ženskoj seriji koju volite ili vašu ljubav prema shoppingu. Kada ona traži nju, u pitanju je žensko prijateljstvo uz dodatan začin intimnog.

Ona traži nju – razumijevanje emocija

Žene su bitno razvijenije od muškaraca kad je u pitanju shvaćanje emocija. Jeste li i vi imali situaciju gdje ste tupavom muškarcu morali sto puta objasniti da mora pokazati svoje emocije ponekad inače će puknuti? Koliko puta vidite muškarce koji drže strog gard čak i prema najbližima? E muškarci su nerijetko učeni da ne pokazuju svoje emocije, što ih često dovodi u teške situacije i krize. Kad ona traži nju za vezu, takva veza rezultira vrlo jasnim iskazivanjem emocija, a potencijalni problem se ne odgađaju. Ona traži nju da bude iskrena prema svojim emocijama, zato nastupa vrlo brzo mir jer se problemi u startu rješavaju. Obični parovi često provedu dobar dio svoje veze učeći će takvim metodama. Dvije žene zajedno nastupaju po pitanju emocija i znaju kako se takvi problemi u korijenu rješavaju.

Ona traži nju – raspoređivanje uloga onako kako vi želite

Znate kako se u heteroseksualnim vezama žena često nađe u ulozi spremačice stana i kuharice, a da to nije tražila? To je zato što su i muškarci i žene učeni da će žena potegnuti veći dio posla kod kuće. Mnoge žene same su uvjetovane takvim primjerom doma pa ni ne znaju drukčije. Kada ona traži nju, raspodjela poslova u kući nastaje jedino zajedničkim dogovor. Žensko-ženski odnosi novi su u javnom društvu pa se neka očekivanja zapravo još uvijek nisu stigla razviti. Ovdje nastupate vi kao prvakinje takvih odnosa gdje svojim primjerom pokazujete kako je to kad ona traži nju, odnosno kako se sve obaveze jednako raspoređuju na dvije strane jedne veze. Držite to na umu i znajte da su mogućnosti baš sve vama na raspolaganju.