Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Anđela / Kod #142

  Tražim: RAZGOVOR, PRIJATELJSTVO, LJUBAV, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Lorena / Kod #109

  Tražim: SEX, FETIŠI, SVINGANJE, ISTRAŽIVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Ona traži njega bez naknade

Ona traži njega bez naknade

Potreba za intimnošću i druženjem je jednaka i kod muškaraca i žena,podjednako se događa i da ima osoba koje za svoje pruženo društvo traže naknadu. Ona traži njega bez naknade jer želi druženje, bez opterećenja,bez osjećaja da je kupljena ili da je nekog kupila.Pojedinim osobama takav odnos u kojem postoji naknada za druženje, može stvoriti malo napetu atmosferu i zato ne žele da se tema novca provlači kroz njihov odnos,bio on intiman ili ne.Kroz redovne tematike na poslu ili s prijateljima se uvijek nekako spominje novac,troškovi,obaveze, i ona traži njega bez naknade kako bi imala barem nekoga u svom životu tko joj neće biti opterećenje.

Ona traži njega bez naknade za opušteno druženje

Ona prolazi kroz dovoljno stresa zbog roditelja,radne okoline,samog života u kojem se skupilo doovljno problema i treba njega da joj unese malo radosti i topline u svakodnevnicu. Sa onom koja traži njega bez naknade nema opterećenja oko skupih poklona,planiranja budućnosti i obitelji, ona želi opušteno druženje i pustiti će da se odnos prirodno razvija dalje.

Ona traži njega bez naknade i želi zabavnog muškarca

Žene vole zabavne muškarce,smijeh opušta i maknut će svaki obrambeni mehanizam koji on ili ona mogu imati.Ozbiljan stav može stvoriti samo napetu atmosferu,koja će neće voditi prema nekom većem zbližavanju ,malo šale i smijeha olakšava upoznavanje dvoje ljudi i olakšava nastavak druženja, bilo da je u pitanju intimnije druženje ili čisto prijateljsko druženje.

Kako da ona traži njega bez naknade

Moderno doba nudi mknoga rješenja i mjesta za upoznavanje novih osoba,budućih partnera i partnerica, dapače, kroz mnoge klubove i kafiće sve je lakše doći u kontakt s novim ljudima, ali neke osobe su jednostavno presramežljive da bi samo tako krenule u komunikaciju s nekime u sklopu društva ,pa čak i uz koju čašicu više im nedostaje hrabrosti da bi prišli potpuno nepoznatoj osobi. Za onu koja traži njega bez naknade,moderno rješenje je malo pretražiti internet i oglasnike, pogledajte kako vam se sviđa ta solucija, tu vam može biti lakše krenuti u razgovor pa ako vam se svidi način komunikacije i sve je u najboljem redu,možete nastaviti razgovarati dok ne zaključite da se želite susresti uživo s tom osobom.Naravno, poduzmite sve korake da susret prođe u najboljem redu i za vas i za drugu osobu,stoga neka bude na nekom javnom mjestu gdje ste oboje na neutralnom terenu i oboje se možete osjećati ugodno. Za početak nemojte stvarati pritisak niti sebi ni drugoj osobi,dozvolite si da se kemija među vama  prirodno razvije,tako će druženje biti ljepše i ugodnije!