Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Ela / Kod #117

  Tražim: AVANTURA, VEZA, UPOZNAVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Anđela / Kod #142

  Tražim: RAZGOVOR, PRIJATELJSTVO, LJUBAV, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

On traži nju

On traži nju

Današnji muškarci kad prilaze ženama često naiđu na odbijanje. Razlog tomu je možda nedostatak razumijevanja žena i nemogućnost shvaćanja što žene vole pri prvom upoznavanju. Ako ste muškarac kojemu je dosta odbijanja i propuštenih prilika, razmotrite svoje korake u kontaktima sa ženskim rodom. On traži nju je koncept u kojem muškarac pokušava osvojiti ženu, a kako to učiniti? Lako:

On traži nju – tretiranje žena u skladu s 21. stoljećem

Današnje žene nisu više zadovoljne bivajući samo nečije žene. Svaka odgovorna žena danas ima svoju karijeru pored svoje obitelji. U današnjem društvu novce doma ne donosi samo muž, a ako ste netko tradicionalnih stajališta i smatrate da ste vi odgovorni priuštiti vašoj ženi sve, a ona se treba brinuti u obitelji, morate biti pažljivi pri iznošenju takvih stavova. Kada on traži nju, potrebno je da on bude pun razumijevanja prema ženskim željama. Možda takva žena ne želi čamiti doma po cijele dane dok su djeca u školi, a stan je iovako čist. Isto kako vi provodite trećinu radnog dana u nekakvom zasebnom društvenom okruženju, žena bi isti takav tretman mogla poželjeti. Kretanje u različitim društvima ključ je samosazrijevanja. Zamislite samo da on traži nju da bude kompetentna u mnogim temama o kojima se raspravlja, a ona zapravo po cijele dane samo sjedi doma i s nikime se ne druži dovoljno da bi čula što ima novoga.

On traži nju – tretiranje žena kao dama

Svaka žena voli se osjećati posebno. Ako on traži nju da bude uvijek fina, lijepo odjevena, da ne radi scene i da mu bude podrška, onda on mora isto tako nju tretirati u tom stilu. Žena kojoj pridajete veliku pažnju sklona je to višestruko vratiti. Ženi je uvijek ugodno kad joj muškarac pomogne u poslovima, u malim stvarima, ili jednostavno samo u nošenju vrećica iz dućana. Svakom gestom gdje se ponašate kao kavalir pokazujete ženi da ste dobro odgojen gospodin te da u vama nema mjesta za nepoštivanjem žena. Takve žene osjećaju se sigurno u vašem društvu.

On traži nju – ljubomora kao znak nesigurnosti

Osim što biste trebali ženu tretirati kao damu, potrebno joj je isto tako dati dovoljno slobode da može uživati u aspektima života gdje vi niste uključeni. Ako je na kavi s frendicama preko 2 sata, to ne znači da ne želi provoditi vrijeme s vama. Možda jednostavno jedna prijateljica ima nekakvu dugu priču koja joj okupira pažnju. Ukoliko stalno pokazujete znakove ljubomore, to o vama govori da ste nesigurni u sebe i u vaš odnos s njom. Budite iskreni prema sebi, priznajte si da ste dobar muž i dopustite njoj da bude žena. Kada on traži nju, ljubomori nema mjesta. Ljubomora može biti slatka u malim dozama, ali o dozama ovisi s kakvom ste ženom. Kako god bilo, znajte: samopouzdanje je puno više sexy od ljubomore.