Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Anđela / Kod #142

  Tražim: RAZGOVOR, PRIJATELJSTVO, LJUBAV, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Lorena / Kod #109

  Tražim: SEX, FETIŠI, SVINGANJE, ISTRAŽIVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Kako zadovoljiti curu u krevetu

Kako zadovoljiti curu u krevetu

Kako zadovoljiti curu u krevetu, što cure žele u krevetu

Muškarcima je dosta veliki misterij što cure zapravo žele. I dok cure mogu tvrditi kako su dosta jednostavne i kako im ne treba puno da postignu vrhunac, istina je da je to laž. Svaka cura je drugačija i svaku curu pale pomalo drugačije stvari, zato i dolazi do pitanja kako zadovoljiti curu u krevetu? Najlakše bi bilo zapravo pitati direktno curu što voli i ići za time, no tu se već nekako gubi sama čar predigre i istraživanja.

Što cure žele u krevetu? Kada ste u svježoj vezi, doslovno je dovoljno da samo sa sebe skinete odjeću i da se krenete valjati po krevetu. Međutim, ako želite imati divlji i nezaboravan seks tada nije samo dovoljno skinuti donje rublje i baciti se u akciju. Kod samog procesa kako zadovoljiti curu u krevetu morate imati na umu njene potrebe i sukladno njima prilagoditi seks ili vođenje ljubavi.

Iako je seks akcija koja se odvija “ispod pojasa”, on također zahtjeva da se i njemu uživa i umom a ne samo udom. Kada se radi o djevojkama, da bi one u potpunosti mogle uživati u seksu moraju se osjećati ugodno i poželjno s muškarčeve strane. Kako zadovoljiti curu u krevetu? Prvi korak je svakako razumijevanje njenih potreba.

Kako zadovoljiti curu u krevetu, oduševite curu s sljedećim potezima

Danas na internetu možete pronaći odgovor na svako pitanje, pa tako i na pitanje kako zadovoljiti curu u krevetu. Kako ne bi bili kao i svaki drugi muškarac koji odgovor na postavljeno pitanje rješava klasičnim načinima, donosimo vam vrijedne savjete uz čiju ćete pomoć izluditi svoju curu na pozitivan način. Uzmite si prvo vremena, pod ovime mislimo na predigru. Odgodite malo penetraciju i prihvatite se istraživanja njenog tijela, ovo će dovesti do većeg seksualnog užitka s njene strane i cura će biti vlažnija i željet će vas više nego ikada!

Emotivna povezanost također igra veliku ulogu u kako zadovoljiti curu u krevetu, cure se naprosto vole osjećati da su vam nešto više, a taj efekt kod cure možete postići sa slatkim i sexy šaputanjima u uho, strastvenim dodirima i poljupcima. Tu se možemo nadovezati i sa psihičkom povezanošću, točnije muškarac bi uvijek trebao voditi brigu o tome da se njegova cura osjeća ugodno s njim, a zatim imati takav performans u krevetu koji će nju ostaviti s mišljenjem kako se savršeno slažete.

Raznovrsne igrice su uvijek dobrodošle, na ovaj način upoznajete međusobnu maštu i isprobavate nešto novo što može biti napaljujuće iskustvo za oboje. Ovdje također možete skupa pogledati kakav porno film i skupa komentirati što bi voljeli probati između plahti. Priprema ugođaja, ako cure nešto vole onda je to dobar ugođaj za seks. Ugođaj možete postići s svjećicama u mračnoj sobi, toplom kupkom za dvoje, pripremljenom romantičnom večerom, što god da pripremili partnerica će vam se itekako odužiti.

Kada ste u krevetu važno je da joj podižete samopouzdanje, tijekom seksa joj recite kako je sexy i kako vas napaljuje jer na taj način ona će si sama uzeti ono što joj treba. Cure naprosto obožavaju kada se osjećaju poželjnima, i to će vam pokazati na načine na koje niste mogli ni zamisliti. Kako zadovoljiti curu u krevetu je puno kompleksniji proces od samog pronalaska G točke i njene stimulacije. Cure se u krevetu žele osjećati poželjno, sexy, dovoljno, zadovoljeno, a to jedino možete postići ako se ponešto razumijete u psihologiju žena općenito.

Kako zadovoljiti curu u krevetu, načini kako zadovoljiti curu

Istina je da kako zadovoljiti curu u krevetu ovisi od cure do cure, nisu sve cure iste i tu dolazi do određenih razlika u željama i očekivanjima. No ipak postoje određeni načini koji vam mogu pomoći u smjernicama kako zadovoljiti curu u krevetu. Ako mislite da niste vješti u zadovoljavanju cure, idite dolje na nju, ako ništa drugo ne uspije ovo uvijek uspije.

Opet moramo navesti kako je predigra bitna, gradite neizvjesnost oko toga kada će doći do seksa i penetracije i na taj način povećavate njenu želju za vama. Zapamtite njene erogene zone, vodite brigu o tome da tijekom predigre i samog seksa te erogene zone ljubite i grickate kako bi više uzbudili svoju partnericu. Seks je gotov tek tada kada su obje strane zadovoljene, no što nakon seksa?

Savjet je naravno da se prepustite odmah spavanju, nego da odvojite vrijeme za intimu nakon seksa. Higijena je veoma važan faktor kod kako zadovoljiti curu u krevetu, cure vole čiste, uredne i podrezane muškarce. Kao muškarac važno je da niste sebični, točnije da vam je prioritetno da vi svršite a cura neka si sama pomogne. Ako niste sigurni kako zadovoljiti curu tijekom seksa onda je najbolje da ju zadovoljite prije ili nakon.

Kako zadovoljiti curu u krevetu, eksperimentiranjem do užitka

Pravi seks zahtjeva eksperimentiranje. Seks često dosadi i krene biti zapravo stvar neke navike kada se on odigrava samo u misionarskoj pozi i bez ikakvih “bonusa”. Kako zadovoljiti curu u krevetu? Eksperimentirajte! Probajte nove položaje, pričajte joj prljavo tijekom seksa, radite stvari koje nikada ne bi očekivala od vas. Konstantno osvježenje seksualnih odnosa dovodi prirodno do boljeg seksa i zadovoljenih partnera.

Bacite se u zonu pokretanja i fantazije, točnije recite svojoj partnerici što ste joj oduvijek htjeli napraviti a niste, tražite njeno odobrenje. Isto tako istražite malo dublje što nju zanima, koje su njene želje i maštarije. Koji su još načini kako zadovoljiti curu u krevetu? Igrajte se s njenim tijelom, neka njeno tijelo postane vaše igralište na kojem se spajaju jezik, prsti. Nabacite koji ugriz, lizanje, sisanje.

Pravom muškarcu je uvijek fokus na njenom orgazmu, točnije važnije mu je da je cura zadovoljena nego on sam. Savršen orgazam je vrhunac svakog seksa ili vođenja ljubavi, ako ste ju doveli do vrhunca budite uvjereni da se ne morate pitati kako zadovoljiti curu u krevetu. Dovođenje cure ili žene do vrhunca ili orgazma nije težak proces, bitno je samo skužiti što ona voli i to primjenjivati tijekom predigre i samog seksa.

Mnogi muškarci će nekada imati problema s dugom predigrom i zadržavanjem dignutog penisa, u tom slučaju pomoći može plava tableta koja ne samo da će izluditi curu tijekom seksa, već će i samom muškarcu pružiti intenzivniji i dugotrajniji seks. Nemojte misliti kako je navedena tableta samo za one nemoćne kojima se ne može dignuti, ona je također pravi pomagač u situacijama kada treba zadovoljiti curu i kada seks treba potrajati više od par minuta.