Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Ela / Kod #117

  Tražim: AVANTURA, VEZA, UPOZNAVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Anđela / Kod #142

  Tražim: RAZGOVOR, PRIJATELJSTVO, LJUBAV, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Cure za vezu

Cure za vezu

Današnje doba nikako ne razlikuje od prijašnjih po pitanju pronalaska cura za vezu. Cure za vezu vječna su tema muškaraca, bilo da se radi o periodu kad su muškarci djevojke za vezu tražili u staroj Grčkoj, u krčmi na putu u srednjovjekovni Pariz, ili u gostionicama između političkih razgovora u 19. stoljeću. Kako danas pronaći cure za vezu pitanje je koje je na vama, potrebno je samo poduzeti prvi korak

Mogu li se cure za vezu pronaći putem interneta?

U današnje doba Internet je preuzeo značajan dio pronalaska ljubavi. Danas, u digitalno doba, mnogi se odvaže pronaći curu za vezu baš putem interneta, a razlog tomu je jednostavnost, kao i mogućnost lakog pronalaska partnerice sa željenim karakteristikama. Internetsko traženje cure za vezu može se opisati kao pandan nekadašnjim slanjima pisama, no zbog tehnologije, danas je to puno brže i jednostavnije.

Jesu li mlade žene danas spremne za vezu ili se cure za vezu sve teže pronalaze u 21. stoljeću?

Mnogi pojedinci odgovorno će tvrditi da su se vremena promijenila. Tvrde da su žene danas drukčije; s drukčijim pogledima na muško-ženske odnose te da većina njih zapravo nije cura za vezu već samo za nešto kratkoročnije. Ne nasjedajte na takve priče. Današnja vremena ubrzala su ritam života, no istinska ljubav i dalje je nešto za čim svi žude. Cure za vezu pronaći će se uvijek, a žena koje žele ostvariti značajne i istinske odnose ima od „stoljeća sedmog“. Na vama je da dobro procijenite koja žena je žena s kojom možete vidjeti dug i stabilan odnos.

Jesu li žene spremnije biti cure za vezu ili muškarci prednjače u ostvarivanju ozbiljnih odnosa?

Ne postoje odgovorna istraživanja koja bi objasnila ovakve razlike. I muškarci i žene razlikuju se od pojedinca do pojedinca. Uvijek smatramo muškarce više sklonijima avanturama, prevarama i aferama, no također su nam i žene razvratnice poznat pojam. Ukoliko smatrate da ste vi spremni na ozbiljan odnos, na vama je da dokučite može li potencijalna djevojka biti vaša „cura za vezu“. Isto tako, na vama je se dokažete kao ozbiljna osoba, odnosno kao osoba kojoj je stalo do ostvarivanja nečega ozbiljnijeg i pravog. Kada dišete takvog energijom, privući ćete upravo cure za vezu.

Kako pronaći cure za vezu nakon duge veze?

Često se ljudi koji izađu iz duge veze teško prilagode u novim ljubavnim situacijama. Umjesto povjerenja češće nastupi sumnja, umjesto optimizma javlja se skepsa. Životna iskustva nešto su što nas obilježava i što nas čini ljudima. Kada razmišljate o tome zašto ste skeptični i kad se osjećate kao da nemate snage ponovo nekome vjerovati, podsjetite se da niste jedini u takvoj situaciji i svačija priča je priča u kojoj ima uspona i padova. Kada to shvatite, lakše ćete se povezati s novim ljudima i tada puno lakše doći do vaše cure za vezu.