Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

 • Anđela / Kod #142

  Tražim: RAZGOVOR, PRIJATELJSTVO, LJUBAV, VEZA

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
 • Lorena / Kod #109

  Tražim: SEX, FETIŠI, SVINGANJE, ISTRAŽIVANJE

  Čekam tvoj poziv:)

  Razgovaram, nazovi čim završim!

  Nazovi brzo ću se uključiti...

  Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Bračni par traži trećeg

Bračni par traži trećeg

Izašao je nedavno oglas na internetu na koji sam naletio. „Bračni par traži trećeg“ se zvao. Kao lik od 25 godina nisam baš bio siguran zašto sam kliknuo na to, ali ideja mi se sviđala. Rekoh ajde da probamo. Moja priča s tim oglasom se produžila, a moram priznati da sam vrlo zadovoljan što jest. Seks u troje oduvijek mi je neki fetiš, a ovo pišem kako bi vam objasnio da biti treća osoba uopće nije loše, dapače, baš je dobro. Ako te pali seks s nekim parom, ali nemaš muda malo se zaputiti u te vode, poslušaj što imam za reći.

Bračni par traži trećeg – nemaš se čega bojati

Kad su me pozvali da dođem kod njih upoznati se, priznat ću vam, malo me bilo trta. Kako i ne bi: žena u kasnim četrdesetima za kojom bi se svaki balavac okrenuo, a muž stari sportaš s ogromnim ručetinama. Ako napravim krivi potez ubit će me. Bračni par traži trećeg veliš? Kroz razgovor preko interneta sam saznao da i muž želi malo muško-muške akcije, ali to mi nije bilo strano. Ja sve volim. Kad sam došao kod njih u veliki i dobro uređeni stan, ponudili su me vinom i večerom, a kasnije smo sjeli u boravak i razgovarali još malo o nekim drugim stvarima prije samog čina. Shvatio sam da je njima pomalo neugodno koliko i meni, stoga sam odlučio da više neću trtariti u ovakvim situacijama. Bračnim parovima je također u pitanju nešto specifično, a nije ni njima lako staviti oglas „Bračni par traži trećeg“ bez predhodnih trtarenja.

Bračni par traži trećeg – u seksu je treći tretiran ko Bog

Što se samog seksa tiče, moram vam priznati da je biti treći baš dobro. Njihov seksualni život očito je trebao neki novi okidač, a taj okidač sam bio ja. U svako vrijeme našeg seksa, našao sam se u situaciji da sam uvijek predmet pažnje i nje i njega. Ako ikad naletiš na oglas koji imalo rezonira ovom „Bračni par traži trećeg“ možeš očekivati da ćeš u seksu biti uvijek i njemu i njoj na prvom mjestu.

Bračni par traži trećeg – dogovori prije nego dođeš

U mojoj situaciji nije bilo problema po pitanju mog odnosa s mužem. Mogao bi ja i solo seansu odraditi s njim. Ipak, saznao sam od prijatelja da neki ipak nešto drugo traže kad stave oglas Bračni par traži trećeg. Čuo sam da muževi obično vole kad im mlađi likovi dođu i karaju žene, tako da ima i toga. Ima i onih koji u takav seks odmah uvode igračke i isprobavaju stvarno maštovite stvari, a o tome u drugom članku. U principu ono što želim reći je da ako se upuštaš u ovako nešto, preko interneta odmah saznaj o kakvom je seksu riječ. Osim ako si ja, onda ti sve prolazi. Živjeli!