Upoznavanje online

Mjesto gdje se ispunjavaju vaše želje, mašte, fetiši ... Upoznaj idealnog partnera za druženje ili vezu.

  • Marta / Kod #53

    Tražim: FETIŠ, SEKS, AVANTURA

    Čekam tvoj poziv:)

    Razgovaram, nazovi čim završim!

    Nazovi brzo ću se uključiti...

    Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna
  • Maja / Kod #04

    Tražim: LJUBAV, SEKS, AVANTURA, POVREMENE VEZE, POZNANSTVA, BRAK

    Čekam tvoj poziv:)

    Razgovaram, nazovi čim završim!

    Nazovi brzo ću se uključiti...

    Klikni ovdje za obavijest kada budem slobodna Dobiti ćeš obavijest kada budem slobodna

Upoznavanje Dalmacija

Upoznavanje Dalmacija

Dalmacijo moja, što si prekrasna. Od nacionalnih parkova, preko divnih plaža, očaravajućih zalazaka sunca do predivnih ljudi i divnih tradicija. Dalmacija je uvijek imala posebno mjesto u srcima svih Hrvata, a upoznati Dalmatinke i Dalmatince svima je uvijek posebno iskustvo. Takvo upoznavanje Dalmacija je vidjela kroz sva vremena. Kako to postići? Upoznati Dalmatinku ili Dalmatinca baš za sebe? Evo ovako:

Upoznavanje Dalmacija – strastveni Dalmatinci i Dalmatinke

Ukoliko želiš upoznati nekog dobrog Dalmatinca moraš biti svjesna/svjestan nekih stvari. Dalmatinci su svoji ljudi, ludo vole, ludo partijaju, a isto tako su strastveni, živi i bore se za ono što vole. Upoznavanje Dalmacija i Dalmatinaca podrazumijeva od tebe da znaš te stvari. Ako misliš upoznati mirnog Dalmoša ili tihu Dalmatinku, možda ćeš se morati daleko više potruditi. Dalmatinci vole glasno navijati, vole živu feštu i dobro popiti. Zašto i ne bi? Vina su im odlična, a uz vruće noći čaša crnog vina odlično odgovara. Ukoliko se želiš uključiti u takav stil života, bilo bi idealno da neke atribute poprimiš. Tada si spreman/spremna za Dalmaciju.

Upoznavanje Dalmacija – Dalmatinci me ne zanimaju, želim strance

Ukoliko dolaziš u Dalmaciju kako bi upoznao/upoznala strance, a ne lokalce, na pravom si putu. Dalmacija je puna turista, a Ultra Festival i Game of Thrones dodatno je popularizirao našu obalu među internacionalnim turističkim krugovima. Pristupiti strancu možda je sasvim druga priča nego nekoj Dalmatinki, ali isto tako donosi svoje prednosti. Upoznavanje Dalmacija zna kako teče između stranca i lokalne djevojke. Pristupati strancima poprilično je lako, samo se pojavi negdje gdje je društveno zbivanje u gradu ili mjestu, a stranaca će tamo biti sigurno.

Upoznavanje Dalmacija – što vole Dalmoši?

Ukoliko želiš pridobiti pažnju Dalmatinaca ili Dalmatinki, znaj da more moraš voljeti. Mnogi Dalmatinci navikli su na život uz more i obično im put u kontinent donosi nostalgiju. Za njih je upoznavanje Dalmacija = upoznavanje mora. Ako planiraš život s Dalmatinkom ili Dalmatincem, spremi se selidbu na more, a ako ne to, sigurno svako malo u posjetu svojti. Mislim, nije to loše, vidjet more svako malo. Jasno je meni zašto baš Dalmatinku želiš. Osim toga, Dalmatinci vole više-manje što i ostali. Generalizacija je tu radi zabave, ali na kraju svatko je unikatan, a da si nađeš nekog baš po tvojoj mjeri, šanse su ti posvuda jednake. Upoznavanje Dalmacija je iskusila kroz svakakva vremena, a ti nisi nikakva iznimka. Zato baci se u pohod i nađi si lokaciju za ljetovanje od sad do smrti za svako ljeto. Šala mala. Sretno!